Uitleg Scanner


1. Koppel uw barcodescanner
MplusKASSA Scanner is speciaal gemaakt om samen te werken met bluetooth barcodescanners. Uiteraard werken barcodescanners via USB ook.

Zorg dat uw barcodescanner staat ingesteld in keyboardmodus (HID) en dat elke barcode wordt afgesloten door een enter (CR).

Wij voorzien u graag van een geschikte barcodescanner. E-mail (verkoop@mpluskassa.nl) of bel (058 215 7000) ons voor advies op maat en een vrijblijvende offerte.

2. Begin met scannen

De code linksboven in beeld is een unieke code voor uw huidige scan. Deze code is verder niet belangrijk, maar dient als identificatie.Elke keer dat u een barcode scant zal deze één keer bij het totaal worden opgeteld.

Als u direct een bepaalde hoeveelheid van dezelfde barcode wilt invoeren, dan kunt u het gewenste aantal invoeren via de cijfers en daarna de barcode scannen.Als u de telling van een gescande barcode met één wilt verlagen gebruikt u de minus-knop.Wilt u de barcode volledig uit de lijst verwijderen, dan gebruikt u de verwijder-knop. Deze wordt zichtbaar nadat u de minus-knop één keer gebruikt hebt.

3. Mail de scan
Wanneer u klaar bent met uw scan kunt u deze versturen naar uw e-mailadres. Klik op de knop Verder en vervolgens op de knop E-MAIL scanbestand.

4. Begin nieuwe scan
Gebruik de knop NIEUW om een nieuwe scan te beginnen.


Delen van een scan
U kunt ook samen met iemand anders scannen. Klik op de knop SAMEN scannen en gebruik vervolgens de QR code of stuur een link naar iemand anders om samen aan dezelfde scan te kunnen werken.


Verwijderen van een scan
Eventueel kunt u vorige scans verwijderen. Klik op de knop Verder en klik op VERWIJDER scan.


Verdere vragen?
Stuur ze naar support@mpluskassa.nl.